Maximaal Gezond

Wat is Maximaal Gezond?

Maximaal Gezond is een doelstelling. Ons doel is om jouw maximale gezondheid te ondersteunen. Hoe zou het voor jou zijn om maximaal gezond te zijn? Hoe zou het zijn als de inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten/De Meern zo gezond zouden zijn, dat de regio een van de wereldwijde healthy blue zones zou worden?

Ambitieus? Zeker, maar Maximaal Gezond wil hieraan bijdragen. Hoe? Door bewoners meer kennis te geven hoe je je eigen gezondheid kunt verbeteren. Stapje voor stapje. De regie weer terugkrijgen over je eigen gezondheid, met aandacht voor preventie. Fit en vitaal – ook op hoge leeftijd! Het Maximaal Gezond Centrum is een belangrijke stap om deze ambitie waar te maken.

Maximaal Gezond netwerk

Het is allemaal begonnen met Maximaal Gezond, een gezondheidsnetwerk van complementair werkende gezondheidsprofessionals in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, de wijk rondom het Maximapark. Lokale zelfstandige gezondheidsprofessionals stimuleren de bewoners om preventief hun gezondheid in eigen hand te nemen en bij klachten niet het symptoom, maar de oorzaak als uitgangspunt te nemen.

Maximaal Gezond werkt

Maximaal Gezond Werkt is een onderdeel van Maximaal Gezond.

Met onze kennis en kunde dragen we bij aan de gezondheid en vitaliteit van bedrijven en hun medewerkers. Wij kijken mee en bieden praktische oplossingen afgestemd op de behoeften en doelen van jou of jouw bedrijf. Dit kunnen kleine interventies zijn of een compleet pakket.

Je vind meer informatie hierover op www.maximaalgezond-werkt.nl

Wij willen met onze kennis en kunde bijdragen aan de (preventieve) gezondheid van alle bewoners. De bewoner staat hierbij centraal. Wat hebben bewoners nodig om hun eigen gezondheid te bevorderen? Onder andere meer kennis over hoe voeding en leefstijlaspecten onze gezondheid beïnvloeden.

Lees meer over Maximaal Gezond