Barbara Ponteyn - voetreflextherapeut en neuroreflexoloog

MG barbara ponteyn

Heel jezelf via je voeten, hemels en aardend, ontspannend en vitaliserend.
Barbara helpt je met speciale massage- en drukpunttechnieken balans terug te brengen in je lichaam en geest. Met rust en aandacht kijkt zij vanuit een breed perspectief naar je klachten en ondersteunt je met suggesties voor zelfmassage, natuurgeneeswijzen en hoe je anders kunt leren kijken en voelen. Zij kickstart jouw zelfgenezend vermogen, waardoor je klachten op natuurlijke en ontspannen manier verminderen of verdwijnen. 

http://www.flexforflow.nl 

Neem contact op via: barbara@flexforflow.nl of 06 – 53 47 42 27

Aanwezig in Maximaal Gezond Centrum: vrijdagmiddag

Vergoeding zorgverzekering: nee

Beroepsvereniging: Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), NVVT

Wkkgz/klachtenregeling: ja

Ervaringen van anderen

Verlost van jarenlange pijn in heup "Ik liep al vanaf 2017 met klachten in mijn rechter heup. Ik ben daarvoor bij verschillende therapeuten geweest zoals de fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor. Niets hielp echt. Al na één behandeling waren de klachten een aantal weken zo goed als verdwenen. Na mijn 2e behandeling kan ik eigenlijk wel zeggen dat ik klachtenvrij ben! De behandeling is zo rustgevend en toch voel je daarna de energie stromen. Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak."
Brigitte
"Barbara heeft me behandeld vanwege overmatig bloedverlies tijdens de menstruatie. Om dit aan te pakken heb ik acht sessies hormoonbehandeling ondergaan. In deze periode is er een grote positieve verandering geweest, ik heb er erg veel baat bij gehad. Barbara's voetreflextherapie sessies zijn fijn. Ze is vriendelijk en zorgzaam. Ze past de sessie aan op mijn actuele specifieke behoeften en legt uit waarom ze een bepaalde techniek gebruikt. Daarnaast geeft ze ook adviezen mee op papier, om nog meer baat te hebben bij de behandeling. Ik heb Barbara als zeer professioneel ervaren. Ik zou de voetreflextherapie sessies aanraden bij andere mensen."
Anke
"O, wat had ik een pijnlijke spier in mijn schouderblad, het beperkte mij behoorlijk in mijn functioneren en had continue pijn. Bij de behandeling bij Barbara kwamen emoties vrij, al weet ik niet eens waarvan. Na de behandeling waren mijn klachten 90% minder en 2 dagen later was het helemaal weg! Dankjewel Barbara, voor je behandeling, je prettige, veilige benadering, adviezen en fijn dat je gericht kijkt wat er nodig is."
JB