Vrouwencirkel

vrouwencirkel2

Oproep aan alle vrouwen in Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Utrecht en omgeving die graag met andere vrouwen in onze omgeving willen verbinden, delen, ondersteunen en versterken.

Vrouwencirkels bestaan al eeuwen. In de huidige samenleving, waar we vaak de neiging hebben om te doen, te denken en te presteren, beginnen vrouwen steeds meer de behoefte te voelen om met elkaar te verbinden, te delen, gehoord en gezien worden en weer verbinding maken met deze unieke innerlijke kracht, onze Intuïtie, het weten dat wij als vrouwen, hebben.

Welkom in de cirkel

Vanaf januari 2023 start een nieuwe cyclus cirkels. Ze worden gehouden 1x/ maand op vrijdagavond in het Maximaal Gezond Centrum in Langerak met een Nederlandse en een Engelstalige cirkel. Zodat je dichtbij de taal van je hart kan blijven.

Het leven is steeds dichterbij te vinden
Daarom vinden wij het waardevol om ons met vrouwen in de buurt te verbinden. Zodat we elkaar kunnen horen, zien en voelen. En kunnen herkennen. In de verhalen die door onze levens heen spelen en ons verbinden. Jij bent niet anders dan ik. Allemaal hebben we elke dag iets wat ons raakt rondom kinderen, relaties, werk, school of familie.

Op je eigen manier onderweg naar jezelf
Het is zo ondersteunend om daarin met andere vrouwen te zijn. Een cirkel waar je kunt ontspannen, zakken en delen. Jezelf verder kunt toelaten! Je hoofd en alle to do’s even aan de kant. Welkom in de cirkel vrouw!

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Karla Bosboom- Perez (www.mayanholistic.nl) holistisch life coach. Mijn passie is om mensen te begeleiden om terug te keren naar hun kern en vanuit daar volledig te kunnen leven.

Christina Tomlow (www.ynanna.nl) Ademcoach en mindful yoga-docent. Mijn aanbod is gefocust rond het leren loslaten van stress en spanningen, die soms flink kunnen ophopen in het dagelijks leven.

Praktisch

Data: 
In het najaar komen er nieuwe data. Mail ons als je interesse hebt.

Tijd: 
Vrijdagavond 20:00 uur.

Locatie:
Maximaal Gezond Centrum, Burgemeester Verderlaan 19, Utrecht. Parkeren kun je gratis voor de deur.

Kosten:
4 sessies: € 90,-

Aanmelding:
Stuur een mail naar: . Je ontvangt dan een bevestiging en de praktische details.