Hoofdpijn

Hoofdpijn is niet fijn

Meer gezondheid, welzijn en vitaliteit!

Hoofdpijn

Heb je wel eens last van?

Misschien heb je zelf al veel opgezocht en helpt het nog onvoldoende? En voel je dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Wij kunnen je helpen!

Hoe kan ik mijn klachten verlichten?

Een eenduidig advies is niet zomaar te geven. De therapeuten van Maximaal Gezond kijken naar jou als geheel. Dit doen we door te kijken naar:

Leefstijl - voeding

Wat is de oorzaak van je hoofdpijn? Vanuit de orthomoleculaire natuurgeneeskunde kijken we naar voeding, bewegen, allergieën, stress, mentale en emotionele blokkades.
Met Ayurveda ga je op zoek naar voeding die het beste bij jouw unieke persoon past, zodat klachten en ziekten in balans kunnen komen. Zo ervaar
je dat je zelf de regie hebt.

Maximaal gezond centrum
Hoofdpijn

Mentaal in balans

Met therapie kom je telkens een laagje dieper. Om echt van je klachten af te komen, kan het zijn dat je dieper liggende patronen, (jeugd)trauma’s of belemmerende overtuigingen mag aankijken en helen. Dit kan via het Pijnvrij zijn traject, een Ayurvedisch traject of een Orthomoleculair bioresonantie traject.

Stress verminderen

Wat heeft deze hoofdpijn mij te vertellen? Wat is de echte oorzaak van mijn klacht? Stress en spanning, vaak vanuit nek en schouder, kunnen bijdragen aan veelvuldig hoofdpijn. Verschillende therapievormen zoals acupunctuur, fytotherapie, Marma behandeling, massagetherapie, ademwerk, emotiewerk, lichaamswerk en triggerpoint therapie kunnen hierbij helpend zijn.

Lichaam - geest

Aandacht voor de verbinding tussen lichaam en geest zien we in alle aanvullende therapieën terug. Bij lang aanhoudende klachten, ga je vaak meer piekeren, speelt onzekerheid steeds meer een rol en ontstaan er niet-helpende gedachten of reactiepatronen.

Mindfulness, ACT therapie, ademcoaching en HeartMath helpen je om vaardigheden te ontwikkelen om je veerkracht te vergroten, beter met emoties om te gaan, meer rust te ervaren en beter te kunnen reflecteren.

Ayurveda, bioresonantie en massagetherapie helpen om (oude)emoties te verwerken, beter te gaan voelen en ervaren wat er in je lijf gebeurt.

Voeding

Bij wie kan je terecht?

Er zijn bij Maximaal Gezond verschillende professionals die jou kunnen helpen met je hoofpijnklachten. Je kunt met de therapeut van jouw keuze contact opnemen.
Hart