Organisatie

De Stichting Maximaal Gezond is in 2017 ontstaan vanuit het idee om de regionaal complementair werkende gezondheidsprofessionals met elkaar te verbinden en met hun gezamenlijke activiteiten naar buiten te treden. (Want net als in de Blue Zones sta je samen sterker. 😉

Onze vrijwilligers!

We zijn een stichting die draait op vrijwilligers. Naast het bestuur van Maximaal Gezond en Maximaal Gezond Centrum zijn er veel teams die al onze activiteiten ondersteunen. Zonder hen zouden we niet bestaan en zou jij niet weten dat we er zijn. We zijn dankbaar voor al hun inspanningen.

Bestuur Maximaal Gezond

Bestuur Maximaal Gezond Centrum

Verder zijn de Marketing, Evenementen en Community Management teams heel belangrijk in het uitdragen van onze missie en voor het functioneren van het netwerk.

Maximaal Gezond - samen voor meer gezondheid, welzijn en vitaliteit.

Hart

Maximaal Gezond werkt

Maximaal Gezond Werkt is een onderdeel van Maximaal Gezond. Met onze kennis en kunde dragen we bij aan de gezondheid en vitaliteit van bedrijven en hun medewerkers. Wij kijken mee en bieden praktische oplossingen afgestemd op jouw doelen of die van jouw bedrijf. Dit kunnen kleine interventies zijn of een compleet pakket.

Lijkt dit je wat voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je inspireren door onze visie en ons aanbod.