Maximaal gezond centrum - Gezondheid

Vermoeidheidsklachten

Vermoeidheids klachten

Van vermoeidheid
naar vitaliteit

Maximaal gezond centrum - welzijn

Heb je wel eens last van?

Gaan dingen moeizaam en zwaar of is je werk-privé balans niet op orde? Het kan zijn dat dit een signaal is van je lichaam om aan te geven dat je vermoeid bent. Een oplossing hiervoor is niet altijd even makkelijk te vinden. Wij kunnen je helpen!

Hoe kan ik mijn klacht verlichten en voorkomen?

Vermoeidheid en alle gevolgen daarvan kan veel verschillende oorzaken hebben. Dit kan fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Een passende oplossing is altijd maatwerk waarbij je naar verschillende aspecten kunt kijken.

Inzicht

Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten te onderzoeken en inzicht te krijgen in je eigen lichaam. Bij orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde kijken we naar tekorten, voeding en wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en energie te krijgen. Met Ayurveda kijken we naar je gewoonten in voeding en leefstijl en zetten in op meer balans in je lijf en geest. Met behulp van bioresonantie kun je ook meten waar je lichaam behoefte aan heeft en de juiste kruiden en supplementen inzetten.
Maximaal gezond centrum

Burn-out en stress management

Om te ontdekken wat je lichaam wil vertellen, kun je laagdrempelig aan de slag met coaching, cliëntgerichte en oplossingsgerichte therapie, massagetherapie of ademtherapie. Ze helpen om jezelf te leren kennen en te achterhalen wat de achtergrond van je klachten is.

Je leert de patronen van je klachten ontdekken en je wordt begeleid bij traumaverwerking, de preventie en herstel van burn-out en het managen van je stress levels. Je leert de balans tussen privé en werk herstellen en je persoonlijke doelstellingen te behalen.

Ontspanning

Er zijn verschillende mogelijkheden om rust en ontspanning te creëren. Dit kan bijvoorbeeld door yoga, massage en mindfulness. Lichaam en geest worden als één gezien, waardoor je vitaliteit en veerkracht vergroot en je leert om beter met stress om te gaan.

Met al deze therapieën wordt je zelfhelende vermogen versterkt. Hierdoor ben je beter in staat te voelen wat jij nodig hebt en dan kun je betere keuzes maken. Dit zal effect hebben op hoe jij je fysiek, mentaal en emotioneel voelt.

Massage
Hart

Bij wie kan je terecht?

Er zijn bij Maximaal Gezond verschillende professionals die jou kunnen helpen met je vermoeidheidsklachten.

Je kunt met de therapeut van jouw keuze contact opnemen.