Deelnemen netwerk

Ben jij ook een complementair werkende, holistische gezondheidsprofessional?

Werk je in Utrecht, Leidsche Rijn of Vleuten/De Meern?

Wil je verbinden met collega’s?

Ons doel

Maximaal Gezond is een netwerk voor zelfstandig werkende gezondheidsprofessionals met een complementair aanbod. We vullen elkaar aan en leren van elkaar. Vanuit die gedachte dat we samen meer kunnen dan alleen, is ons doel om te verbinden.

Het netwerk is een plek waar wijkbewoners makkelijk toegang hebben tot holistisch werkende gezondheidsprofessionals. We bieden overzicht.

Geven en nemen

Het gedachtegoed van Maximaal Gezond is iets dat we samen uitdragen. We geloven in wat we doen. Als je lid wordt van het netwerk, word je deel van een groep gelijkgezinden. We organiseren lezingen, borrels en presenteren ons gezamenlijk naar de wijk via open dagen en social media.

Je kunt als deelnemer ook een praktijkruimte huren in het Maximaal Gezond Centrum.

Wat het jou brengt, valt en staat met jouw inzet. We doen het samen. Lees meer over onze droom. Ondersteun jij deze werkwijze en wil je hier een bijdrage aan leveren? Dan verwelkomen we je graag in het netwerk.

“Nu ik werk in het Maximaal Gezond Centrum heb ik als zzp-er weer collega’s. Heerlijk om soms even te sparren of gewoon te kletsen bij het koffieapparaat.”

Hart

Deelnemer worden bij Maximaal Gezond

Het is fijn om onderdeel te zijn van het netwerk. Zo kun je verbinden met gelijkgezinden en samenwerken.