Fotograaf Jan van IJzendoorn

Onze Professionals

Zoek jij een ervaren behandelaar of therapeut, masseur, coach, yogadocent of advies op het gebied van voeding? Bij de behandelaars van Maximaal Gezond staat een holistische denk- en werkwijze centraal.

Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Als je op de naam klikt, krijg je meer informatie over de therapeut van jouw keuze. Ook zie je dan hoe je in contact kunt komen. Een aantal professionals werkt ook in het Maximaal Gezond Centrum.

Keuzekaart

Zou je wel een aantal verschillende behandelingen willen uitproberen om te kijken wat jou het beste past? Hiervoor hebben we de keuzekaart ontwikkeld. Voor slechts €25 krijg je 50% korting op het eerste consult of de eerste behandeling. Zo kan je heel laagdrempelig uitproberen of een bepaalde behandeling of therapie bij jou past. En of het klikt met de behandelaar, dat is net zo belangrijk.

Naast de professionals die in het Maximaal Gezond Centrum werkzaam zijn, bestaat ons netwerk uit in totaal zo’n 60 therapeuten, masseurs, coaches, trainers en meer. Je kunt ze op een markt of voorlichting sessie tegenkomen. Je kunt ze ook vinden op: maximaal-gezond.nl/professionals

Wil jij als professional bij ons aansluiten?

Wil jij deel worden van het Maximaal Gezond Centrum? Ben jij holistisch coach, therapeut, masseur, gezondheidsprofessional en wil je samen met gelijkgezinden praktijk voeren en de wijk gezonder maken? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Onze praktijkruimtes zijn per dagdeel beschikbaar.