Bianca Groenewegen Coaching - Zijn wie je bent

Therapie en coaching voor zelfbewuste vrouwen om weer thuis te komen bij zichzelf. Bianca gaat samen met jou op ontdekkingsreis waar jouw hart weer van gaat stromen. Welke patronen en overtuigingen mag je loslaten, zodat je stap voor stap meer jezelf kunt zijn? Zij werkt heel intuïtief en past uiteenlopende methodes toe: familie-opstellingen, enneagram, geboorte-in-kaart en diverse spelvormen. Je maakt een reis van hoofd naar hart, zodat je weer kunt zijn wie je bent.  

www.biancagroenewegen.nl

Neem contact op via: contact@biancagroenewegen of 06 – 53 61 31 48

Aanwezig in Maximaal Gezond Centrum: ma – di – wo – do

Vergoeding zorgverzekering: nee

Beroepsvereniging: Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Wkkgz/klachtenregeling: ja

Ervaringen van anderen

Wat een warme, kundige en bovenal zeer professionele vrouw is Bianca. Ik kwam bij haar tijdens mijn tweede burn-out. Had al veel geprobeerd om dicht bij mezelf te blijven, maar helaas niet met blijvend resultaat. Bianca heeft met simpele, maar doeltreffende technieken mijn patronen doorbroken en mij inzichten gegeven zodat ik weer vertrouwen kreeg ik mezelf. Ik ervaar nu rust en balans.
Carmen
Leerkracht
"Bedankt voor je liefdevolle begeleiding. Met rust, vertrouwen en geduld gaf je me bemoedigende woorden en sprak je mijn potentieel aan. Fijn dat je het verhaal achter mijn woorden zag."
Heidi
Zorgmedewerker
"Ik liep rond met een vraag, waarvan ik wist dat ik zelf het antwoord had. Maar het lukte me maar niet om erbij te komen. Alsof er een stalen gesloten deur tussen mij en mijn antwoord zit. Bianca heeft me de sleutel van die deur gewezen. Door haar uitzonderlijke talent voor luisteren en het stellen van de juiste vragen, werd het antwoord op mijn vraag mij in korte tijd duidelijk. En kon ik verder met een volgende stap in mijn leven."
Stephan
IT specialist