Open dag

9 november 2024

Op de open dag kun je kennismaken met onze professionals. Kom in gesprek, krijg informatie en inzichten over hoe je jouw gezondheid optimaal houdt. De informatiemarkt is de hele dag gratis. Daarnaast kun je aanmelden voor 2 workshops om nog even de diepte in te gaan.

Open dag

23 maart 2024 - van 13:00-17:00 uur

23 maart 2024

van 13:00-17:00 uur

Op de open dag kun je kennismaken met onze professionals. Kom in gesprek, krijg informatie en inzichten over hoe je jouw gezondheid optimaal houdt. De informatiemarkt is de hele dag gratis. Daarnaast kun je aanmelden voor 2 workshops om nog even de diepte in te gaan.

Informatiemarkt

Kom met onze professionals praten, onderzoek wat ze voor jou kunnen betekenen. Vaak zijn er proefsessies mogelijk.

Liesbeth Bax

Praktijk Heel

Bioresonantie ondersteunt je gezondheid!
Ontdek wat bioresonantie toevoegt om jouw gezondheid te ondersteunen, klachten te verminderen en allergieën te verhelpen.

Bianca Groenewegen

Coaching – Human Design en Opstellingen

Ontdek gratis jouw Human Design chart en schrijf je met aantrekkelijke korting in voor een audio-reading en ontvang jouw unieke gebruiksaanwijzing.

Esther van der Tak

Oprecht Energiek van binnenuit

Ben benieuwd hoe jij in het leven staat en of je volledig van binnenuit je leven leeft. Ik ontmoet je graag.

Erica van Leeuwen

Praktijk OntSpanJe

Wegwijs in ontspannen leven
Heb jij last van chronisch pijn? Ik leer je graag hoe je met veel minder pijn of zonder pijn kunt leven. Verkoop natuurlijke handgemaakte artikelen om ontspannen te kunnen leven.

Joycelyn Bartlett

ViVe! Vitaliteit en Veerkracht

Ontdek wat jij nodig hebt voor een Vitaal en Veerkrachtig bestaan – met zelfinzicht, praktische tools en het trainen van jouw vaardigheden, herstel en verstevig jij jouw natuurlijke levenskracht en balanceervermogen.

Armanda Versluijs

Vivre vitaliteit

Ontdek wat een betere bloedcirculatie je zelfhelende vermogen en herstel ondersteunt.

Kiki Kemp

MindBody Coaching - Pijn Reset Methode

Kom weer in verbinding met jezelf – ontdek de kracht van een holistische totaalaanpak bij chronische pijnklachten en de mogelijke weg naar een pijnvrij leven.

Aga Wenska-Verbeek

Sense It Coaching

Doe de uitgebreide hoogsensitiviteits (HSP) analyse en en leer hoe je jouw unieke sensitiviteit optimaal kunt benutten.

Lian Winnemuller

Mens- & organisatieontwikkeling

Systemisch wijzer: kennismaken met de 4 oerwetten voor iedere dag.

Sandra Groenhout

Bright Clear, TRE (stress release) en Yoga

Kom langs en leer over TRE (Tension & Trauma Releasing Excercises), een methode om diep in het lichaam spanning en stress los te laten dmv praktische oefeningen.

Noah Liasam

Zielsgenoten

Het nut van Chi Qong
Ik vertel je graag over hoe je jouw levensenergie kan opladen.

ChrisTina Tomlow

Ynanna yoga en ademcoaching

Laten we praten over stress – wat geeft je stress en hoe kom je er weer vanaf? Stress uit zich namelijk altijd fysiek daardoor kun je met de adem veel reguleren.

Workshops

Voor alle workshops is beperkt plek, dus reserveer snel. Wij adviseren voor maximaal 2 workshops aan te melden. Kosten hiervoor zijn €7,50 per workshop.

1e ronde 13.00 - 13.45 uur

In deze korte basis workshop krijg je uitleg over Human Design en jouw persoonlijke chart. Wat is jouw Human Design type en welke strategie en autoriteit hoort daarbij? We vliegen door alle basisbegrippen heen, zodat jij thuis zelf aan de slag kunt met jouw eigen experiment. Ben jij klaar voor jouw unieke gebruiksaanwijzing?

Deze workshop geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om je vitaal en veerkrachtig te (blijven) voelen. Wat heb jij in al huis? Hoe zet je dit in? Hoe maak je bewuste keuzes? Je krijgt praktische tools om verder te bouwen aan jouw fundament voor een Vitaal en Veerkrachtig leven.

Tegenwoordig is er gelukkig steeds meer aandacht voor neurodiversiteit, oftewel anders functionerende breinen. Een voorbeeld hiervan is het hoogsensitieve brein. Maar wat houdt hoogsensitiviteit eigenlijk in? Tijdens deze workshop vergaar je kennis over de juiste definitie van hoogsensitiviteit en de werking van het hoogsensitieve brein. Simpele basiskennis die je leven makkelijker maakt.

Je lichaam detoxen is niet nieuw. Maar ook opgeslagen negatieve emoties zijn als gif. Ze kunnen je zelfs ziek maken en veel pijn veroorzaken. In de workshop leer je hierover. We gaan aan de slag met het opruimen ervan. Na afloop kun je er zelf mee verder zodat je gezonder en ontspannener kunt gaan leven!

Tijdens de workshop leer je drie basisoefening die je Chi – je levensenergie –  activeren. Je opent Chi kanalen, laadt op en laat vermoeidheid en stress los door te weg shaken en het opladen van goede Chi.

2e ronde 14.15 - 15.00 uur

Als er steeds meer klachten ontstaan en je de oorzaak niet kunt ontdekken. Soms heb je ook wel maag- en darmklachten. Of huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheid? Ze zijn meer aan elkaar gerelateerd dan je denkt. In deze lezing krijg je inzichten in oorzaken en mogelijkheden bij darmklachten. Je krijgt een andere kijk op gezondheid.

Wil je meer (nacht)rust, energie, zitten je emoties in de weg? Heb je het idee dat “erover praten” onvoldoende helpt? Leer van je stress afkomen door TRE (Tension & Trauma Releasing Excercises) een zelfhulpmethode die helpt diepliggende spierspanning door inspanning, stress of trauma los te laten, TRE helpt het lichaam om weer in een natuurlijke ontspanning houding terug te komen.

Chronische pijnklachten: te vaak wordt gezegd ‘Leer er maar mee leven’, maar moet dat altijd echt? Tijd voor een frisse benadering. Ontdek waarom een holistische MindBody totaalaanpak cruciaal is. Leer weer luisteren naar je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Deze workshop opent een deur om anders naar pijn te kijken en mogelijk jouw pijn echt op te lossen.

Als je herstelt van een behandeling voor kanker kun je vaak nog veel klachten ervaren zoals vermoeidheid, allerlei fysieke- en hormonale klachten en mentale veranderingen. In de workshop leer je over verschillende mogelijkheden van ondersteuning, om te komen tot een goed herstel. Vanuit een holistische benadering is zoveel mogelijk op gebied van voeding, beweging, ontspanning, zingeving, mentaal welbevinden en meer.

Is het lastig voor je om af te grenzen en “neen” te zeggen? Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Houdt iets jou tegen om je eigen pad te lopen, maar je weet niet wat? Kom dan naar de proeverij: Thuiskomen bij jezelf met de 4 oerwetten van systemisch kijken.

3e ronde 15.30 - 16.15 uur

Stress is onlosmakelijk verbonden met de ademhaling. Je ervaart stress vaak mentaal en toch is het ook een heel fysiek probleem. Denk aan kortademigheid of spanning in je lichaam. In deze workshop leer je hoe je – door inzet van adem en beweging – jouw stress kunt reguleren.

Ontdek de kracht van je intuïtie: Leer wat het is en krijg gemakkelijker toegang tot je innerlijk kompas om je leven beter te navigeren. Kom en ontdek hoe je je natuurlijke innerlijke wijsheid kunt aanspreken, vertrouwen op je intuïtie voor betere beslissingen en in evenwicht kunt leven met je innerlijke waarden.

Elke dag doen we allerlei inspanningen, klein en groot. En elke dag zijn er prikkels waarop we aanslaan. Hoe zorg je nu voor een gezonde balans tussen inspanning en herstel? Wat zijn eigenlijk herstelmomenten? Deze workshop geeft je inzicht en tips hoe jij ervoor zorgt dat jij signalen van onvoldoende herstel herkent en voor balans kunt zorgen.

Hoe sta jij in het leven? Leef je volledig je leven?
In deze workshop verken je praktische stappen en mooie tools zoals Positieve Gezondheid en de kracht van eigen gedachten. Zoek je een leuke workshop waarbij je van tevoren niet weet wat het je kan brengen? Een onbevangen sessie waarbij LOL en gedachtenkracht voorop staat.